Just nu.

Sitter på tåget mot Göteborg. Längtar just nu mest efter en powernap helt slut. In need of a sovmorgon typ. Haha, though love. 

Känns GÖTT att va påväg hem till staden som aldrig sover. Samt träffa foppa, jaguaren o gänget. Vi får se vilka man hinner se. Blir en väldigt kort visit då jobbet väntar den 2 januari. 

Och tur är väl det att man har världens bästa jobb och kollegor. Har verkligen hittat mitt livsföretag. Kommer aldrig lämna IKEA. ♥ 

Med de sagt tror jag ni fattar att mitt "val" jag står framför är väldigt enkelt. Såklart sorgligt men enkelt. Jag älskar mitt jobb mer än jag älskar mig själv kan man säga. Haha, låter helt vrickat kanske men när du hittar ditt livsföretag kommer du förstå EXAKT vad jag menar. 

Ja, jag kommer tacka ja till att börja utbilda mitt ledarskap i förhoppning om att ta över min chefs tjänst som godsflödeschef på IKEA Borlänge. 

Kanske inte drömläge för mig "privat" MEN karriäramässigt är det en fantastisk möjlighet som jag omöjligt kan tacka nej till om det så vore i Sundsvall.

Jag vill bli något, jag vill lyckas och detta är bara början på min resa.

Shit's getting deep
peace out 

xx
llejons